Oferta noastra

Created: 07 July 2015
Hits: 884
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Buna ziua, va oferim serviciile foto de cea mai buna calitate pentru diferite evenimente (nunti, botezuri, banchete, serbari, aniversari, etc.) .

La momentul alegerii se va incheia un contract pentru siguranta si confortul dumneavoastra.

    Servicii oferite de noi sunt:
- fotografierea, ce se realizeaza cu aparate foto de ultima generatie si cu blitz-uri foto aditionale care pot fi montate in orice locatie, ele constituind un studio foto portabil. Indiferent de eveniment fotografiile vor fi prelucrate in ceea ce priveste luminozitatea si contrastul apoi transeferate în format jpg la rezolutie maxima pe DVD personalizat. In functie de dorinte, fotografiile pot fi livrate numai pe DVD sau printate si puse in albume foto clasice sau realizarea de Photo Book-uri cu un design deosebit.
- retusuri fotografii, personalizari, fotomontaje.
- realizam sesiuni foto indiferent de locatie, distanta sau ora din zi sau seara, noi fiind orientati foarte mult spre oferirea de servicii dupa flexibilitatea clientului.
- la dorinta dumneavoastra, pozele pot fi grupate in galerii online, pe orice domeniu .ro sau .com doriti dumneavoastra.


    Pentru mai multe detalii si pentru a discuta despre ofertele noastre va asteptam sa ne scrieti in pagina de CONTACT, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a planifica o intalnire.

 
CLIENTI, PARTENERI SI BENEFICIARI

                                logo pro barshakers